Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα μικρό καλοσώρισμα.

Έχω πρόβλημα με τις ενάρξεις και τα καινούρια πράγματα. Το έχω απο μικρή, είμαι λάτρης των κλασσικών, των vintage, και των ρετρό. Αναπολώ το παρελθόν, και φρικάρω μπροστά στην αλλαγή. Λίγο πολύ όλοι το έχουμε αυτό. Είμαστε ερωτευμένοι με τη συνήθεια.
Αυτό το μπλόγκ δεν θα είναι ένα μπλόγκ για ομοφυλόφιλους. Θα είναι ένα μέρος για όσους άγνωστους νιώσουν την ανάγκη να μοιραστούν ένα κομματάκι ψυχής με άλλους αγνώστους. Αυτό το μπλόγκ, απευθύνεται σε όλους. Σε κάθε έναν που θα αποφασίσει να το διαβάσει, γυναίκα ή άντρα, άσχημο, αστείο, εριστικό, καλοσυνάτο, μαλάκα, παπάρα, φιγουρατζή, αδελφή, τραπεζικό υπάλληλο, λεσβία, ερμαφρόδυτο, μπερδεμένο, δεξιό, τραβεστί, τρανς και τίποτα απο τα παραπάνω.
Αυτό το μπλόγκ, έχει ώς σκοπό την ελευθερία της έκφρασης, της δημιουργίας, της ύπαρξης, της ζωής. Την ελευθερία της ελευθερίας. ( ω ελευθερία...μη γελάτε ξέρω που το πάω). Εκείνη την ελευθερία που καταπνίγεται απο τον φόβο, την ανασφάλεια, την ασφάλεια, τον συμβιβασμό, την συνήθεια. Είπαμε, είμαστε ερωτευμένοι με τη συνήθεια. Και με αυτή τη μικρή κρυψώνα μέσα μας, όπου στοιβάζουμε την ανελευθερία μας, γρήγορα και τσαπατσούλικα, μην τυχόν και χρειαστεί να την αντικρύσουμε, ή την δεί κανείς άλλος και εκτεθούμε. Αυτή η μικρή κρυψώνα που φροντίζει τρομακτικά, να μας υπενθυμίζει, με χιλιοστομετρική ακρίβεια ποιοί πραγματικά είμαστε.

Καλως ήρθατε στις κρυψώνες των αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου