Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010


Χθες το βράδυ ήμουν στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και τέθηκε το θέμα των gay στην Ελλάδα. Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για ισότητα και γενικώς  δεν έχουν το δικαίωμα να προσπαθούν να δείξουν στους υπόλοιπους πως είναι φυσιολογικοί.[σας θυμίζει κάτι αυτό?]
Ε λοιπόν τί πιο φυσιολογικό και φυσικό από κάτι που υπάρχει στη φύση από τα πρώτα δείγματα ζωής -τους ερμαφρόδιτους μονοκύτταρους μικροοργανισμούς- έως τον άνθρωπο. Και μη μου πείτε πως η φύση κάνει λάθη, γιατί η φύση διορθώνει τα λάθη της μέσω της εξέλιξης. Ψάρια βγήκαν στη στεριά μα το συγκεκριμένο ένστικτο δεν εξαφανίστηκε ποτέ, από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα. Μήπως δεν έφτασαν στη φύση εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης για να εξαλείψει τέτοιου είδους ένστικτα? ‘Η μήπως τελικά πρέπει να παραδεχτούν όλοι πως απλά υπάρχει?
Πολλοί αδαείς δυστυχώς μπερδεύονται από τα πρότυπα της TV τα οποία αποτελούν καρικατούρες όπως η ίδια η τηλεόραση, ένα κακέκτυπο της κοινωνίας [κάτι που έπαθε ο πατέρας μου].Εσείς λοιπόν ,οι παντελώς και αδικαιολόγητα απληροφόρητοι στην παγκοσμιοποιημένη αυτή κοινωνία μάθετε πως τουλάχιστον 1 στους 10 άνδρες και γυναίκες γύρω σας επιθυμεί άτομα του ίδιου φύλου, ενώ 7 στους 10 -ίσως κι εσείς- έχει τουλάχιστον σκεφτεί ομοφυλόφιλη συνεύρεση.              Τρομακτικό ε?  
Ας σκεφτούμε λοιπόν όταν ρωτάμε έναν gay ή μια λεσβία ή έναν τρανσέξουαλ <<γιατί>>?  Γιατί έτσι μας αρέσει! Γιατί υπάρχουν και straight εντάξει?                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου